Huisgenoot

Keyboardles

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Middag Datum 16-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Muziek is voor iedereen. Onze lessen baseren we op jouw belevingswereld. Aan de hand van de muziek die jíj leuk vindt gaan we aan de slag met zowel nuttige als leuke oefeningen om techniek en skills te verbeteren. We willen bijdragen aan jouw passie en plezier in het maken van muziek.Onze docenten zijn actief in …
 
Keyboardles
Wil jij leren grooven op de toetsen, improviseren in blues of jazz-stijl of een plek vinden voor je keyboardsounds in een band? Of wil je juist jezelf en/of anderen kunnen begeleiden met smaakvolle partijen? Wij helpen je graag verder op de verschillende soorten keys: Van Rhodes tot Hammond, van Synthesizer tot workstation, of met midi-keyboards aangesloten op de computer/tablet. We zorgen dat je dit kunt oppakken op het niveau dat bij jou past, aansluitend op jouw muzikale voorkeuren.

Hoe werkt het?
We gaan vanaf les één muziek maken, en dit zoveel mogelijk in de muziekstijl die jíj leuk vindt. Je gaat samen op zoek naar sounds die bij jou passen en die jij tof vindt. We hebben veel toffe instrumenten en apparatuur staan, wat zorgt voor een ongelofelijk inspiratie-boost. Noten lezen kan een handige tool zijn, maar is niet persé nodig. In veel songs zitten elementen die je, met de juiste begeleiding van je docent, direct al mee kunt spelen. Met onze aanpak willen we jou snel verder helpen, terwijl je plezier beleeft aan het musiceren.

Keyboarddocenten
Rob Cornelissen, Steven van der Hout, Guus van Marwijk en Jacco Wijnia
Bekijk ook de introductiefilmpjes van Rob en Guus.

Lesdagen
Maandag t/m vrijdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.