Landschap en Natuur - Tekenen / Schilderen | maart 2019

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Duur 10 lessen Periode 16-2-2019 t/m 18-5-2019 Lestijd 10:00 - 13:00 (180 min) Prijs € 272,25 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Janus Metsaars
Janus Metsaars
Janus heeft de kunstacademie in 's-Hertogenbosch gevolgd. Sindsdien werkt hij als zelfstandig kunstenaar in zijn atelier en exposeert in galeries, kunstbeurzen en musea. Sinds 1989 geeft hij les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Door zijn ruime ervaring is lesgeven een levende inspiratie waarbij cursist centraal staat. Diverse oudleerlingen zijn inmiddels in het vak werkzaam.
 
Landschap en Natuur
Tijdens deze cursus van 10 lessen komen een groot aantal aspecten van het schetsen, tekenen en schilderen van Landschap en Natuur in gerichte opdrachten aan bod: perspectief, atmosfeer, kleurmenging, licht, contrasten e.d.

Hoe werkt het?
We kijken naar voorbeelden uit onze rijke kunstgeschiedenis : tekeningen, schilderijen en foto’s. Je werkt in het ruime lichte atelier van Muzerije. Ook ga je een les naar het Bossche Broek, waar je schetsen en foto’s maakt. Deze notities worden daarna in het atelier de aanzet voor een of meerdere schilderijen. Hoe vang je het licht, de spiegeling in het water, regen of sneeuw? Je leert beter kijken en je materiaalgebruik en - vaardigheden met plezier verder ontwikkelen. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.