Bloemschikken | Workshop Kerst | 08 december 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 8-12-2018 Lestijd 10:00 - 12:30 (150 min) Prijs € 54,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Marjan van Venrooij
Marjan van Venrooij
Marjan barst van de creativiteit. Al meer dan 30 jaar werkt zij in de bloemsierkunst en bloemdecoratie. Als zelfstandige, voor vooraanstaande bloemsierkunstzaken en voor een grote supermarktketen. Marjan is gespecialiseerd in styling van winkels, grote zakelijke events en privé-evenementen. Daarnaast illustreert zij en maakt moodboards over de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.
 
Bloemschikken Kerst Workshop
Ben je creatief met bloemen? Wil je meer weten over de nieuwste technieken? Of heb je zin in een leuke, gezellige creatieve ochtend of avond met vriendinnen? Meld je dan aan voor deze workshop. Marjan brengt je de tips en trucs bij van het bloemschikken. Je leert kijken, combineren en kleuren te gebruiken. Samen brengen we jouw ideeën tot prachtige creatie

Hoe werkt het?
Tijdens deze workshop ga je een typerend kerstarrangement maken. Het zal een klassiek en rijkelijk gevuld geheel worden met gebruik van onder andere granaatappels, dennenappels en je mag natuurlijk ook eigen decoratie meebrengen. Samen met Marjan kijken we hoe deze verwerkt kunnen worden in het kerstarrangement.Mocht deze datum je niet goed uitkomen of zou je graag wat meer tijd aan je werkstuk willen besteden. Er worden ook nog workshops georganiseerd op 13, 15 en 19 december.