Bloemschikken op zaterdag | september 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Duur 10 lessen Periode 8-9-2018 t/m 17-11-2018 Lestijd 10:00 - 12:30 (150 min) Prijs € 432,50 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Marjan van Venrooij
Marjan van Venrooij
Marjan barst van de creativiteit. Al meer dan 30 jaar werkt zij in de bloemsierkunst en bloemdecoratie. Als zelfstandige, voor vooraanstaande bloemsierkunstzaken en voor een grote supermarktketen. Marjan is gespecialiseerd in styling van winkels, grote zakelijke events en privé-evenementen. Daarnaast illustreert zij en maakt moodboards over de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.
 
Bloemschikken
Ben je creatief met bloemen? Wil je meer weten over de nieuwste technieken? Of heb je zin in een leuke, gezellige creatieve ochtend of avond met vriendinnen? Meld je aan voor een cursus Bloemschikken. Marjan brengt je de tips en trucs bij van het bloemschikken. Je leert kijken, combineren en kleuren te gebruiken. Samen brengen we jouw ideeën tot prachtige creatie

Hoe werkt het?
De cursussen zijn zeer bijzonder en niet alledaags. Je maakt er zeer aparte, plantaardige bloemstukken, heel verrassend en creatief. Iedere cursus is daarom ook anders. En wat ook belangrijk is, is dat je goed wordt begeleid en er wordt gewerkt met topkwaliteit producten waar je lang van kunt genieten!" Er wordt gewerkt met een breed spectrum aan materialen, soms werk je met een frame of je maakt je eigen basis waarop je gaat werken. Het is zeer zeker geen standaard bloemwerk. Houd er rekening mee dat je per opdracht wel twee lessen nodig zal hebt.We komen 12wekelijks bij elkaar. Noteer hiervoor alvast de volgende data in je agenda: 08-09 / 22-09 / 06-10 / 27-10 / 10-11 / 24-11 / 08-12 / 15-12 / 02-01 en 26-01.