Sieraden maken | januari 2019

voor jongeren en volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Avond Duur 5 lessen Periode 24-1-2019 t/m 21-2-2019 Lestijd 19:30 - 22:00 (150 min) Prijs € 94,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Marjan van Venrooij
Marjan van Venrooij
Marjan barst van de creativiteit. Al meer dan 30 jaar werkt zij in de bloemsierkunst en bloemdecoratie. Als zelfstandige, voor vooraanstaande bloemsierkunstzaken en voor een grote supermarktketen. Marjan is gespecialiseerd in styling van winkels, grote zakelijke events en privé-evenementen. Daarnaast illustreert zij en maakt moodboards over de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.
 
Workshop sierraden maken
Gek op halskettingen als finishing touch van je outfit? Of nog halskettingen liggen die je niet draagt omdat ze een beetje uit de tijd zijn of niet meer passen bij jouw kledingstijl? Of vind je het heel erg leuk jouw eigen unieke halssieraad te make? Meld je dan aan voor een workshop ‘Sieraden maken’.

Hoe werkt het?
Voor deze 5-weekse workshop mag je je eigen kralen, bij voorkeur (half-)edelstenen, meebrengen. Let op dit hoeft niet, in de les is de keuze uit kralen enorm. Nadat je je een idee hebt gevormd over wat je wilt maken, ga je aan de slag. Samen met Marjan werk je in tweeënhalf uur aan jouw persoonlijke en unieke sieraad. Marjan daagt je uit, geeft je tips en laat je kennis maken met allerlei technieken.Noteer deze data alvast in je agenda: 24-01 / 31-01 / 07-02 / 14-02 en 21-02.