Recycle Art | najaar 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Duur 6 lessen Periode 1-10-2018 t/m 12-11-2018 Lestijd 19:30 - 22:00 (150 min) Prijs € 128,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Lisette Huijsmans
Lisette Huijsmans
Docente Tekenen/schilderen, mixed media, fotografie en animatieLisette (1970) heeft van 1993-1997 Academie Beeldende Vorming Tilburg, vrije studierichting 2dv autonoom en Cleveland College fine arts Middlesbrough gevolgd en van 1998-2001 Academie voor Schoone Kunsten Antwerpen. Zij exposeert regelmatig in galeries en musea in binnen- en buitenland. Haar werk uit zich in vele disciplines. Naast tekeningen maakt …
 
Recycle Art
Ben je een verzamelaar? Zit je altijd vol ideeën? Of heb je net dat juiste duwtje in de rug nodig om tot iets te komen? Deze cursus draait om het combineren van verschillende materialen in één beeld. Dit leidt tot spannende collages, assemblages of spectaculaire werken in gemengde technieken.

Hoe werkt het?
Bij Recycle Art staan de materialen centraal. De opdrachten zijn bedoeld om richting te geven in het creatieve proces en laten je de mogelijkheden en onmogelijkheden verkennen. Zo leer je scherpe materiaalkeuzes maken. Maar je leert vooral om goed te kijken. Daarom bespreken we de resultaten altijd aan het einde van de les in groepsverband.

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.