Tekenen en schilderen van planten en bloemen | september 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Middag Duur 10 lessen Periode 24-9-2018 t/m 3-12-2018 Lestijd 13:30 - 16:00 (150 min) Prijs € 227,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Sandra Klaassen
Sandra Klaassen
Sandra is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving ('s- Hertogenbosch). Sinds haar academietijd is Sandra zich gaan toeleggen op het illustreren van kinderboeken. Inmiddels is zij een gevestigde en veel gepubliceerde illustrator. Zij kreeg verschillende keren de 'Pluim van de Maand'. Haar werk wordt in meerdere landen erkend.
 
Botanisch illustreren
Botanisch kunst kent een eeuwenlange traditie in binnen en buitenland en tot op de dag van vandaag vormen planten en bloemen een bron van inspiratie voor kunstenaars. Botanisch tekenen is het natuurgetrouw en esthetisch weergeven van een plant of bloem. Artistieke kwaliteiten worden gecombineerd met vakmanschap.

Hoe werkt het?
In deze cursus leer je onder professionele begeleiding hoe een botanische tekening tot stand komt. Er komen verschillende activiteiten aan bod zoals het nauwkeurig observeren van je bloem/plant, kennis van planten, schetsen, compositie, het gebruik van potlood, aquarelverf, pen en inkt, lichtval/schaduw, materiaalkennis en benodigdheden, kleurenleer en mengtechnieken. Er wordt altijd met levend plant materiaal gewerkt in deze inspirerende cursus.

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.