Digitale fotografie - vervolg | september 2018

voor Volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Duur 11 lessen Periode 11-9-2018 t/m 12-2-2019 Lestijd 20:00 - 22:30 (150 min) Prijs € 266,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Hanneke Speekenbrink
Hanneke Speekenbrink
Fotografie is niet zomaar een plaatje bij een praatje. Foto's verbeelden wat u wilt vertellen en liever nog wat uw wilt 'horen'. Voor meer informatie en beeldmateriaal van hanneke, kijk op: www.bentualinbeeld.nl
 
Digitale fotografie - vervolg
Fotografie voor gevorderden. Je bent al meer thuis in de mogelijkheden van je camera (ISO, witbalans, diafragma, sluitertijd), maar wilt je meer verdiepen in bijvoorbeeld een betere compositie, nog betere foto's.

Hoe werkt het?
We herhalen in het kort de basis en gaan dan -afhankelijk van de wensen van de deelnemers- thematisch aan de slag, waarbij we tijdens het reflecteren dieper op de benodigde theorie ingaan. Ook besteden we aandacht aan beeldbewerking. De cursus is praktijkgericht, dus zowel tijdens als tussen de lessen staat het fotograferen zelf centraal. . We fotograferen elkaar, maar we gaan ook aan de slag bij verschillende andere cursuslessen Denk daarbij aan dans- of theaterlessen, maar ook een kijkje achter de schermen in het keramieklokaal behoort tot de mogelijkheden. Ook besteden we aandacht aan beeldbewerking.

We komen 11 keer om de week bij elkaar bij Muzerije in de Hinthamerstraat. Noteer hiervoor alvast de volgende data: 11 -09 / 25-09 / 09-10 / 23-10 / 06-11 / 20-11 / 04-12 / 18-12 / 15-01 / 29-01 en 12-02 En omdat je fotograferen juist in de praktijk leert, gaan we er 2 keer op uit tijdens een praktijkdag . Welke 2 dagen dat precies zijn zal Hanneke tijdens de eerste les samen met jullie afspreken.