Glaskralen maken | Workshop | 02 november 2018

Voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Middag Datum 2-11-2018 Lestijd 13:00 - 17:00 (240 min) Prijs € 60,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Anjo Brohm
Anjo Brohm
Vanuit de fascinatie voor kleur, structuur en vorm heeft Anjo inmiddels meerdere disciplines eigen gemaakt. Het werken met glas is hoofdzaak geworden, en het maken van glazen objecten en sieraden is een niet meer weg te denken. Zij werkt en exposeert afwisselend in haar ateliers in Nederland en Frankrijk.
 
Glaskralen maken
Onder vakkundige begeleiding van glaskunstenares Anjo Brohm maak je kennis met het smelten van glas aan de brander. In korte tijd kom je al tot een verassend resultaat in de vorm van een serie glas kralen van Venetiaans glas. Je krijgt een wisselhangertje mee zodat je thuis van je zelfgemaakte kralen een sieraadje kunt maken.

Hoe werkt het?
We starten met enkele basistechnieken van het glas bewerken aan de brander. Je mag uit een breed kleurenscala van Venetiaans glas je eigen keuze maken om mee aan de slag te gaan. Het goed gedoseerd smelten van glas en het gelijkmatig verwerken met behulp van metalen staafjes (mandrellen) tot kleine kraaltjes. Daarna worden de kralen in lagen gelijkmatig verder opgebouwd tot grotere kralen, deze kunnen daarna gedecoreerd en verder gevormd worden.

Mocht 02 november je niet goed uitkomen of zou je graag wat meer tijd aan je werkstuk willen besteden. Er worden ook nog workshopdagen georganiseerd op 05-10; 12-10; 26-10 en 09-11.