Huisgenoot

Dansmix 7-9 jaar

door MCM Dancing Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Middag Datum 29-8-2018 Lestijd 16:30 - 17:30 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Michèle van Alfen
Michèle van Alfen
Huisgenote Michèle geeft voornamelijk kinderdanslessen. Vanaf de allerkleinsten tot aan de opa’s en oma’s heeft ze lesgegeven. Vrolijkheid is een must en je moet vooral plezier in dansen hebben, of je nou jong of oud, arm of rijk, jongen of meisje bent.
 
Dansmix 7-9 jaar
Een mix van allerlei stijlen in één les. Leuk om kennis te maken met verschillende stijlen voordat je een keuze in stijl maakt. Na de kleuterdans word er hier de beginselen van de techniek van verschillende stijlen geleerd. Ook krijgen ze dansjes aangeleerd.

Hoe werkt het?
Tijdens de les leer je danspassen van allerlei stijlen. Ook leren we dansjes aan. Zoals dat gaat voor een optreden. De les verloopt via een standaard procedure. We beginnen in het midden gaan uit de hoek etc. We dansen op bekende en minder bekende muziek.
Per seizoen zijn er 35 lessen verdeeld in 4 kwartalen. Kosten bedragen € 262,50

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over MCM Dancing. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.