Huisgenoot

Peuter en ouder dans

door MCM Dancing Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Vrijdag Dagdeel Ochtend Datum 11-1-2019 Lestijd 10:15 - 10:45 (30 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Michèle van Alfen
Michèle van Alfen
Huisgenote Michèle geeft voornamelijk kinderdanslessen. Vanaf de allerkleinsten tot aan de opa’s en oma’s heeft ze lesgegeven. Vrolijkheid is een must en je moet vooral plezier in dansen hebben, of je nou jong of oud, arm of rijk, jongen of meisje bent.
 
Peuter en ouder dans , 3-4 jaar & ouder/ verzorger
Peuter en ouder dans is voor de peuters die het nog spannend vinden om zonder papa of mama ergens heen te gaan. Dit is een voorbereiding op de peuterdans van 45 min. zonder ouder/ verzorger. Peuterdans is dansen via een verhaal en een fantasie wereld. Ze mogen zijn wie ze zijn en hun eigen danspassen maken. We leren op een speelse manier wat eerste standaard passen aan.

Hoe werkt het?
Tijdens de les leer je wat danspassen en vrij dansen. Het is de bedoeling dat de volwassene ook meedoet en het kind helpt waar nodig. En samen een leuke tijd hebben. Is de peuter toe aan meer vrijheid dan kan de ouder in stapjes afstand nemen. We dansen op bekende en minder bekende muziek.
Per seizoen zijn er 35 lessen verdeeld in 4 kwartalen. Kosten bedragen € 210,-

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over MCM Dancing. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.