Huisgenoot

Hiphop Teens 13 -18 jaar

door Dansschool Kix Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 21-8-2018 Lestijd 17:45 - 18:45 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Romy van Doren
Romy van Doren
Romy van Doren l (1995)Geboren danseres en dansdocente. Ik ben geboren en getogen in Geldrop en heb sinds kort een eigen plekje in de bruisende stad Eindhoven.Bij een kleine dansschool startte ik met hip-hoplessen. Iets wat ik heel leuk vond om te doen, en waar ik ook erg goed in was. Na verloop van …
 
Hiphop Teens 13 -18 jaar
Bij Kix staat hiphopdans en het leren van tricks centraal. Romy van Doren geeft de danslessen. Tegenwoordig kan je overal hiphoples volgen. Maar bij Kix wordt het wel heel stoer. Elke les is verdeelt in choreografie en trickstraining. Stap voor stap leer je de technieken om de mooiste choreografieën te dansen waarbij de geleerde tricks terug komen in de choreografie. Deze methodes worden toegepast bij de beste urbandanscrews ter wereld.

Hoe werkt het?
Tijdens de warming up komen de basistechnieken aanbod. Hierna wordt er aan een choreografie gewerkt. Daarna gaan we werken aan tricks op speciale turnmatten. Deze trics worden rustig opgebouwd, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De trics zijn zowel individueel, duo als in groepsverband. De trics komen terug in de choreografie. Waarna er naar een eindvoorstelling in het theater gewerkt wordt.
Kosten bedragen € 22,20 per maand.

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over Dansschool Kix Dance. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.