Huisgenoot

Yoga

Door Present Moment Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 5-9-2018 Lestijd 19:30 - 20:45 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ciske van Zevenbergen
Ciske van Zevenbergen
Huisgenote Ciske van Zevenbergen is gecertificeerd docente Integrale Yoga (Integrale Yoga Nederland) en tevens gecertificeerd Mindfulnesstrainer (See True).
 
Integrale Yoga
Present Moment biedt zowel Yoga- als Meditatielessen bij Muzerije. Voor deze vorm van yoga hoef je echt niet lenig te zijn. Het zijn rustige en ontspannende lessen, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Hoe werkt het?
De les duurt 75 of 60 minuten en bestaat uit zowel hatha-houdingen (asanas) als ademhalings-oefeningen en een eindontspanning Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het observeren van je lichaam (wat merk je voor, tijdens en na de houdingen), je adem, gedachten en gevoelens. Hierdoor kun je direct werken aan een optimaal evenwicht en Yoga integreren in het dagelijks leven. Matten, kussens en dekentjes zijn aanwezig.
Instromen kan in overleg op ieder moment. Abonnementen zijn mogelijk per tien weken altijd weer met tien weken te verlengen. Voor slechts vijf euro kan je ook een proefles volgen en zelf ervaren wat je ervan vindt.
Lestijden:
Maandagavond van 19;30 tot 20.45 uur tien weken €90,-
Woensdagavond van19;30 tot 20.45 uur tien weken €90,-

Meditatielessen: Nieuwe data en tijden worden op korte termijn bekend gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over inschrijving en de lessen van Present Moment. Je kan ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.