Huisgenoot

Meditatieles

Door Present Moment Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 8-10-2018 Lestijd 19:00 - 19:45 (45 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ciske van Zevenbergen
Ciske van Zevenbergen
Huisgenote Ciske van Zevenbergen is gecertificeerd docente Integrale Yoga (Integrale Yoga Nederland) en tevens gecertificeerd Mindfulnesstrainer (See True).
 
Meditatieles
Present Moment biedt zowel Meditatie- als Yogalessen bij Muzerije. Tijdens de meditatiebijeenkomsten zullen we ons richten op het bewust worden en stil maken van het denkvermogen. Je stelt jezelf open voor de verbinding met je ware zelf en laat de stilte spreken in haar pure vorm.

Hoe werkt het?
Met ingang van 8 oktober staan er iedere maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur meditatielessen gepland. We werken voor de meditatielessen met reeksen van vijf weken.
Kosten: Vijf geplande lessen: 50 euro. Voor leden met een Yoga-abonnement bij Present Moment zijn de kosten voor vijf geplande lessen 25 euro. Klik hier voor meer informatie over inschrijving en de lessen van Present Moment. Je kan ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.