Huisgenoot

Dancehall – Volwassenen (vanaf 18 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 7-1-2019 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Yahra treedt op in binnen en buitenland en danst achtergrond voor (inter)nationale artiesten. In de Nederlandse urban scene is ze een bekend gezicht omdat ze in tientallen bekende videoclips danst en model is. Zo was ze onder andere te zien in videoclips van Ronnie Flex, Broederliefde en Frenna (‘My love’). Ook was ze achtergrond danseres …
 
Dancehall - Volwassenen (vanaf 18 jaar)
De Jamaicaanse muziekstijl ‘dancehall’ is tegenwoordig populairder dan ooit. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Houd jij van dancehall muziek van artiesten als Spice, Vybz Kartel, Sean Paul en Beenie Man maar werkt je lichaam (nog) niet mee op de dansvloer? Meld je dan snel aan voor de dancehall lessen van Forza Danza en laat je sensuele én stoere kant naar voren komen.

Hoe werkt het?
Tijdens een korte warming up krijgen de Forza dansers de basisbewegingen van dancehall – die vaak ook in de choreografieën terugkomen – aangeleerd. Erna wordt er gewerkt aan een leuke choreografie die zowel voor beginners als voor gevorderden uitdaging biedt. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de les gepost. Zo kunnen dansers altijd thuis oefenen! Aan het eind van ieder dansseizoen wordt een act in elkaar gezet en opgetreden in het theater.

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.