Digitale fotografie - vervolg | mei 2019

voor volwassenen Inschrijven Ik heb een vraag
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Duur 5 lessen Periode 6-5-2019 t/m 17-6-2019 Lestijd 20:00 - 22:30 (150 min) Prijs € 145,00 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Heb je al een account?

Log dan hier in:


E-mailadres of wachtwoord is incorrect.
Wachtwoord vergeten

Heb je nog geen account?

Registreer je dan hier:

Inschrijven

  • De cursus start bij voldoende deelnemers;
  • Na ontvangst van de inschrijving wordt dit schriftelijk bevestigd op het e-mailadres van de cursist;
  • Bij betaling op rekening wordt de factuur na aanvang van de cursus verstuurd naar het e-mailadres betalingsplichtige.

Gegevens betalingsplichtige

Voer een geldige datum in.
Voer een geldig huisnummer in.

Gegevens cursist

Voer een geldige datum in.
*Let op: alle inhoudelijke cursusinformatie gaat alleen naar dit e-mailadres.
Factuur zal worden verzonden naar het e-mailadres van de betalingsplichtige.


Ik heb een vraag

Wil je graag meer weten over bijvoorbeeld inschrijven, betalen of het volgen van een kennismakingsles? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 Hanneke Speekenbrink
Hanneke Speekenbrink
Fotografie is niet zomaar een plaatje bij een praatje. Foto's verbeelden wat u wilt vertellen en liever nog wat uw wilt 'horen'.
 
Digitale fotografie - vervolg
Fotografie voor gevorderden. Je bent al meer thuis in de mogelijkheden van je camera (ISO, witbalans, diafragma, sluitertijd), maar wilt je meer verdiepen.

Hoe werkt het?
In deze lente-cursus herhalen we in het kort de basis en gaan dan -afhankelijk van de wensen van de deelnemers- thematisch aan de slag, We gaan vooral veel doen; kijken en fotograferen. En tijdens het reflecteren gaan we waar nodig dieper in op de benodigde theorie. Ook besteden we aandacht aan beeldbewerking. De cursus is praktijkgericht, dus zowel tijdens als in de weken tussen de lessen staat het fotograferen zelf centraal.
We komen 4 avonden en een halve dag bij elkaar in de Hinthamerstraat op 06 mei; 20 mei; 27 mei en 17 juni. Op 15 juni is de praktijk dag, dit is een dubbele les overdag. Welke tijd dat precies wordt zal Hanneke tijdens de eerste les samen met jullie afspreken. Na de zomervakantie gaan we verder met het tweede deel van deze cursus en vervolgt Hanneke de lessen.