Huisgenoot

Dancehall – Volwassenen (vanaf 18 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 3-4-2019 Lestijd 21:00 - 22:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
Lisa Burm (1995) begon met dansen toen ze nog een klein meisje was. Nu, ruim twintig jaar later, volgt ze nog steeds met even veel plezier als vroeger danslessen en workshops. Ze wil dan ook altijd in ontwikkeling blijven. Deze energieke danseres heeft een enorme passie voor het lesgeven. Niet voor niets begon ze er …
 
Dancehall volwassenen (vanaf 18 jaar)
De Jamaicaanse muziekstijl ‘dancehall’ is tegenwoordig populairder dan ooit. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Houd jij van dancehall muziek van artiesten als Spice, Vybz Kartel, Sean Paul en Beenie Man maar werkt je lichaam (nog) niet mee op de dansvloer? Meld je dan snel aan voor de dancehall lessen van Forza Danza en laat je sensuele én stoere kant naar voren komen.

Hoe werkt het?
Na een korte warming up wordt gedurende de les gewerkt aan een dancehall choreografie die voldoende uitdaging biedt voor gevorderde dansers. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de lesgroep gepost. Zo kunnen dansers altijd thuis oefenen! Aan het eind van ieder dansseizoen wordt een act in elkaar gezet en opgetreden in het theater. Instromen in deze les is wekelijks mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over Lisa en de andere docenten van dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.