Jeugdcultuurfonds

Niet elke ouder kan zich kunsteducatie veroorloven. In zo’n geval springt het Jeugdcultuurfonds ’s-Hertogenbosch bij, bijvoorbeeld om het lesgeld of een instrument te betalen. Want alle kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar moeten toch muziekles, dansles of een willekeurige andere cultuurles kunnen volgen? Het Jeugdcultuurfonds zorgt ervoor dat jaarlijks vele kinderen alsnog lessen kunnen volgen.

Aanvraagprocedure
Ouders of verzorgers kunnen zelf geen aanvraag indienen bij het Jeugdcultuurfonds. Alleen een tussenpersoon kan deze financiële steun aanvragen. Dat is altijd iemand die beroepsmatig betrokken is bij de opvoeding van kinderen, denk dan aan een leerkracht, schooldirecteur of een medewerker van Welzijn Divers, Juvans of Stichting Leergeld. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, stuurt Babel of een van haar huisgenoten de rekening direct naar het Jeugdcultuurfonds. Niet veel later kan er worden begonnen.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling cursussen & workshops via 073-680 29 00 of vul onderstaand formulier in.

Meer weten? Neem contact met ons op!