Cursussen & Workshops

Bekijk alle Cursussen & Workshops

Over Cursussen & Workshops

Hoe oud je ook bent, bij Babel volg je altijd een cursus of workshop die je op het lijf is geschreven. Want samen met onze huisgenoten bieden we lessen aan in alle denkbare kunstdisciplines. Van muziek, dans en theater tot beeldend, literatuur, digitale media en meer. Betaalbaar en midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Topdocenten
Elke docent bij Babel is een enthousiaste professional. Sommige docenten zijn in vaste dienst, anderen werken als freelancer of huren als huisgenoot een lesruimte. Dat betekent in de meeste gevallen dat je cursusgeld aan Babel betaalt en in andere gevallen juist aan de huisgenoot.

Inschrijven
Heb je een cursus uitgekozen? Schrijf je dan meteen online in. We raden je aan om je altijd zo snel mogelijk in te schrijven, want dan is de kans dat er plaats is het grootst. Voor cursussen van Babel geldt dat je de eerste les kunt gebruiken als kennismakingsles.

Workshops voor organisaties
Dans zoals in Saturday Night Fever, trommel mee in een swingende percussieworkshop, vereeuwig jouw team in een serie portretten of ga de battle aan op de dansvloer. Kom naar Babel voor een teamuitje of bedrijfsfeest, een congres of netwerkbijeenkomst. Welk arrangement je ook kiest: Babel staat garant voor plezier, passie en kwaliteit. Want wij werken uitsluitend met professionele musici, dansers, beeldend kunstenaars en acteurs. Bovendien beschikken onze gebouwen over goed uitgeruste zalen, lokalen, studio's én over uitstekende horecavoorzieningen.