Dit is Muzerije

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Wat je leeftijd ook is, bij Muzerije volg je altijd een cursus of workshop die je op het lijf geschreven is. Samen met onze huisgenoten bieden we lessen aan in alle denkbare kunstdisciplines. Van muziek tot dans, theater tot beeldend en literatuur tot digitale media. En meer, veel meer. Door vakbekwame topdocenten met gevoel voor plezier, passie en kwaliteit. Bij Muzerije krijgt je creativiteit de vrije ruimte, ontmoet je anderen, ontwikkel je je vaardigheden en groeit je zelfvertrouwen. Ontdek je jezelf.

MUZIEK VOOR DE KLEINTJES
Annelies Bremmers (huisgenoot)

“Kinderen verschillende klanken laten ontdekken, ze laten kennismaken met muziek daar gaat het om bij Muziek voor de kleintjes.

We beginnen iedere les met een begroeting waaraan alle kinderen meedoen. Zo leren ze elkaar kennen, bevorderen we de sociale contacten.

En dan gaan we bewegen, heel afwisselend. Van groot, door te dansen op muziek bijvoorbeeld. Naar klein, met een versje of door instrumentjes te bespelen zoals schudeieren, trommels en stokjes. Door de teksten en de bewegingen bij de liedjes raken de kinderen vertrouwd met de basiselementen van muziek.

Muziek met de kleintjes is trouwens ook een echte ontmoetingsplek. Voor de kinderen én voor de ouders. In het Atrium van Muzerije vinden ze elkaar, drinken ze koffie en spelen de kinderen samen. Dat heeft absoluut een meerwaarde.”