Open dag bij De Muzerije op zondag 7 juni!

maandag 1 juni 2015

Als afsluiting van de Week van de Amateurkunst kun je op zondag 7 juni komen proeven van kunst en cultuur tijdens de open dag van De Muzerije. Je bent welkom tussen 13:00 en 17:00 uur aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. Met ons gevarieerde programma vol informatie, optredens en doe-mee-lessen geven we je een indruk van wat je in seizoen 2015-2016 van De Muzerije kunt verwachten.

Spannende toneellessen, muzieklessen voor de jongsten, met je vingers in de klei of misschien iets sportiefs zoals breakdance. Waar je voorkeur ook ligt, onze professionele docenten staan ook komend seizoen weer voor je klaar om je te inspireren, stimuleren en je de juiste vaardigheden te leren. We presenteren deze middag niet alleen ons eigen aanbod, maar ook dat van onze huurders.

Kom kijken, maar vooral ook meedoen! Gedurende de hele middag zijn er “doe-mee-lessen” en kun je bijvoorbeeld aanschuiven bij de theatergroep of een muziekinstrument uitproberen. Ben je liever bezig met je handen, loop dan zeker even het keramieklokaal binnen. Of werk jezelf in het zweet tijdens één van de vele verschillende danslessen.
Toch liever kijken dan meedoen? Ook dat kan! Verschillende docenten en leerlingen betreden het verzorgen spetterende muziek- en dansoptredens!
 

Een team van enthousiaste medewerkers, docenten, huurders en vrijwilligers staat de gehele dag tot je beschikking om te vertellen over al het leuks dat georganiseerd wordt door De Muzerije. En er is een hoop interessants te vertellen!
Wist je bijvoorbeeld dat De Muzerije naast het verzorgen van cursussen ook kunst- en cultuurprojecten organiseert op scholen en in wijken? Of dat je op deze prachtplek ook kunt vergaderen met goede (horeca)faciliteiten? Heb je behoefte aan een oefenruimte voor je dansgroep, bandje, theatergezelschap of koor? Ook dit is mogelijk bij De Muzerije! En als dat nog niet genoeg is, kan jij als jongere met een beetje hulp je eigen evenement organiseren!

We hopen van harte je 7 juni mee te mogen nemen in de wereld van amateurkunst & cultuureducatie.
De koffie/thee/ranja staat klaar!