Kom je creatieve hart luchten bij Muzerije!

maandag 17 augustus 2015

Zit jouw vakantie er ook alweer (bijna) op? Hopelijk is de batterij weer opgeladen en kan je er vol nieuwe energie weer tegenaan! Wellicht heb je tijdens je vakantie nieuwe ideeën opgedaan, je gedachten de vrije loop gelaten en je voorgenomen na de vakantie eens lekker creatief aan de slag te gaan. Eindelijk dat instrument eens leren bespelen, de acteur in jezelf loslaten of te dansen zoals je nog nooit hebt gedanst. Het kan allemaal bij Muzerije, betaalbaar én midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch!

Op onze geheel vernieuwde website www.muzerije.nl staat het complete cursus- en workshopaanbod voor het komende seizoen. Helder, overzichtelijk en met een zoekfunctie die jou snel helpt te vinden wat je zoekt.
 

Naast de vertrouwde cursussen in alle disciplines heeft Muzerije ook een hoop leuke nieuwe dingen voor jong en oud. Een kleine greep uit ons aanbod: School of Rock, Fotografie & Animatie, Capoeira en Musical voor kids en jongeren. Recycle Art, Design-Fashion en Cabaret & Kleinkunst voor volwassenen. Ook is er gedacht aan de ouderen en bieden we Dans & beweging en Toneel voor 60+. Daarnaast hebben we een ruime uitbreiding van onze instrumentale muzieklessen.

Het cursusseizoen gaat op maandag 7 september 2015 van start, maar om zeker te zijn van een plekje raden we je aan om zo snel mogelijk in te schrijven. Bekijk snel alle cursussen & workshops!

Heb je een specifieke vraag of hulp nodig bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@muzerije.nl of bel 073 – 614 10 84. Tot snel!