Stem voor 19 januari op de Studi073 crew met de Doe Geld Prijs

dinsdag 12 januari 2016

Tijdens een brainstorm avond van Studi073 werden er door de crewmembers verschillende ideeën gepitcht. De ideeën van Babs, Lies en Kyra bleken raakvlakken met elkaar te hebben, waarna ontstond het idee om met zijn drieën mee te doen aan de Doe- geld wedstrijd (een wedstrijd voor jongeren in ’s-Hertogenbosch die vrijwillig activiteiten willen organiseren).

Van 6 tot 19 januari mag iedereen in ’s-Hertogenbosch via Facebook stemmen op het initiatief dat het meeste aanspreekt. Uiteindelijk blijven er 3 ideeën over (die met de meeste likes). De indieners van deze ideeën pitchen hun initiatief op donderdagmiddag 21 januari bij de jongeren-ambassadeurs. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de 10.000 euro krijgt om zijn/haar idee uit te voeren.

De ideeën op een rijtje:

Visit Unknown
Dit wordt een avond waarbij er door het centrum van Den Bosch verschillende routes uitgestippeld worden.

Elke route gaat langs 3 bijzondere woningen in het centrum van Den Bosch. Binnen kunnen de bezoekers genieten van optredens in de vorm van een huiskamerconcert, een dans- act, een toneelstuk of een expo.

Poetry Out Loud
Dit evenement bestaat uit 2 avonden waarbij jonge deelnemers in een café’tje kunnen experimenteren met hun eigen teksten. Ook zullen er een Jazzbandje en een cabaretier aanwezig zijn waar de deelnemers mee kunnen improviseren

HAPPENING
Dit wordt een multidisciplinair festival waarbij van alles gebeurd, grenzen worden opgezocht, onverwacht, spontaan. Een avond die je wakker schudt. 

Naast het projectplan dat is ingediend, hebben de dames ook een filmpje gepitcht.

Wil je Babs, Lies en Kyra in de top drie helpen? Bekijk dan het filmpje, geef het Facebookbericht een "Like" en spread the word!