Geslaagde lustrumoptredens van Bosch Leerorkest

dinsdag 26 april 2016

We kunnen terugkijken op een aantal geslaagde lustrumoptredens! Allereerst op 1 april, toen waren er twee Bosch Leerorkest slotoptredens in Theater aan de Parade.

In het kader van het vijfjarig bestaan van Bosch Leerorkest traden in de middag eerst de Leerorkesten van groep 6 en 7 op met spetterende uitvoeringen van o.a. ‘Luister Goed’, ‘We will rock you’ en de primeur van de rap ‘The comeback of Jheronimus B’.
’s Avonds was het de beurt aan het Bosch Leerorkest van groep 8 dat naast eigen werk drie liedjes van ‘Zing Jheronimus’ speelde en daarbij een Giga Bosch500-koor begeleidde.

Dat speciaal ingevlogen koor bestond uit enthousiaste Bosschenaren, het koor van Koningstheateacademie, leden van Rotary ’s-Hertogenbosch en bestaande koren uit de regio. Voor dit optreden werkte Muzerije samen met Rotary ’s-Hertogenbosch, die we van harte willen bedanken voor hun organisatorische en financiële steun!

Daarnaast gaven op 8 april vijf kinderen van Kc Westerbreedte een mini-optreden in de VIP-lounge van FC Den Bosch voor een select gezelschap van mensen uit o.a. onderwijs, welzijn en sport. Dit was op speciale uitnodiging van oud-wethouder Bart Eigeman.