Grootste trompet-orkest van Brabant

dinsdag 26 april 2016

Speel je trompet? Word dan onderdeel van het grootste trompet-orkest van Brabant!
Op zondag 29 mei krijg je 's ochtends een workshop van David Rockefeller van New Cool Collective en treed je 's middags op tijdens de grote officiële opening van de maand van de amateurkunst! De opening bij CHV Noordkade in Veghel vormt de landelijke aftrap voor de ‘iktoon’ campagne waarmee de hele maand juni in het teken van amateurkunst staat.

De kick-off wordt georganiseerd door WAK Nederland/iktoon, Phoenix Cultuur, Kunstbalie en de Brabantse Bond van Muziekverenigingen. Deelname is gratis.

Aanmelden (vóór 20 mei) en meer informatie is te vinden via www.brabantse-muziekbond.nl. Hier is ook vanaf 1 mei de bladmuziek beschikbaar. 

Kunst van iedereen
De hele maand juni staat in het teken van kunst van iedereen. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 kun je op honderden locaties in meer dan 150 gemeenten, kunst van dichtbij beleven.
Wil je ook jouw activiteiten aanmelden? Schrijf je dan nu in op iktoon.nl en maak gebruik van de beschikbare promotiematerialen. Zo laten we de hele maand juni met elkaar zien hoe divers en kleurrijk kunst in Nederland is.

Festival Bombarie
Als landelijke afsluiting van de ‘iktoon’ campagne is er van 23 t/m 26 juni een spetterend vierdaags festival voor amateurkunstenaars ‘Bombarie’, georganiseerd door ZIMIHC en de Jaarbeurs, Utrecht. Hier kun je deelnemen aan allerlei activiteiten waaronder de uitdaging van New Cool Collective om het grootse Blazers orkest te vormen!