Terugblik kick-off week iktoon

maandag 13 juni 2016

Het zit er helaas alweer op, de kick-off week van iktoon bij Muzerije. We boden 10 dagen lang een bomvol programma met optredens, voorstellingen en open lessen voor alle leeftijden waar we graag nog even op terugblikken!

Zo openden we op zondag 29 mei onze deuren voor de jaarlijkse open dag. Tussen 12:00 – 18:00 uur kon er door groot en klein volop geproefd worden van kunst en cultuur. Ook was Muzerije tijdens de kick-off week het toneel voor de nodige indrukwekkende theatervoorstellingen. O.a. de theatergroepen van regisseurs Tjerry Snels, Lieve van Tuijl, Myrthe Blankers en Elske Helmich stonden meerdere malen bij ons in de spotlights en trokken volle zalen met enthousiast publiek!

Wie ook in de spotlights stonden waren Isis Zahara en haar cursisten. Zij gaven op woensdagavond 1 juni een betoverende oriëntaalse dansvoorstelling in onze theaterzaal. Een dag later, op donderdag 2 juni, waren er prachtige muzikale optredens van Eva & Marike, ukelele duo Rosetti en Trunk Size Music.

Op verschillende dagen waren er kennismakingsworkshops van Sjors Creatief bij Muzerije. De ene na de andere groep basisschoolkinderen stond te trappelen om aan de slag te gaan binnen de disciplines theater, beeldend en muziek.

En niet te vergeten de afsluiter van deze kick-off week: Vocaal Facebook Live. De vocale ensembles Dubbel Zes, Geluk is geen jurk en All Women hebben zich gedurende deze middag met veel enthousiasme gepresenteerd bij ons op het podium.