Studi073, ontvanger projectWOLK

dinsdag 21 juni 2016

Midden in de stad bouwen stadskunstenaar Lucas De Man en ontwerper Pascal Leboucq een nieuwe kunstinstallatie. Een toren van 20 meter hoog met daarin een wonderlijke theatrale queeste door een gangenstelsel. De tocht komt uit op het dak van een gebouw waar een uitzicht is over de hele stad.

Naast de prachtige kunstinstallatie is er voor WOLK ook een innovatief crowdsource platform opgezet: projectWOLK.nl. Hiermee wordt WOLK cadeau gedaan aan de stad en brengt Lucas als stadskunstenaar mensen, bedrijven en organisaties met elkaar in contact.

Deze mensen, bedrijven en organisaties kunnen WOLK- toegangskaarten kopen waarvan een deel zal worden doorgeven aan geselecteerde en sociaal innovatieve en maatschappelijke organisaties. Deze organisaties delen de gedoneerde WOLK kaarten uit aan bijzondere Bosschenaren die veel doen voor het samenleven in de stad én aan mensen die zonder deze steun anders niet zo snel naar WOLK zouden (kunnen) gaan.

Studi073 is één van de organisaties, die geselecteerd is om 10 WOLK kaarten te mogen ontvangen. Deze kaarten worden uitgedeeld onder de crewmembers van Studi073 die zich inzetten voor de stad, door vrijwillig de leukste culturele evenementen te organiseren!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaand filmpje en klik hier voor meer informatie.

stadsproject WOLK from project WOLK on Vimeo.