Kinderen uit Den Bosch in grote voorstelling met musicalsterren

donderdag 30 juni 2016

Er wordt door de kinderen van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy bij Muzerije iedere week hard gewerkt, om dit weekend op het grote podium te schitteren met o.a. Hein Gerrits, Martijn Vogel en Tirza de Boer.
 
Musicalles voor iedereen

De kinderen krijgen in hun eigen leeftijdscategorie iedere week les in zingen, dansen en acteren. De lessen van de Telekids Musicalschool zijn voor 4 tot 6 jaar en 7 tot 9 jaar. De RTL Talent Academy voor 10 tot 14 jaar. Aan het einde van het jaar gaan ze het podium op en de repetities zijn afgelopen week begonnen. Er wordt hard gewerkt, waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Showtime!
De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy zorgt ieder jaar voor een eindvoorstelling die zowel de leerlingen als de ouders die komen kijken een onvergetelijke dag bezorgt. Hiervoor wordt een eigen musical geproduceerd waarin de musicalschool de leerlingen laat zingen, dansen en acteren met bekende musicalsterren. 

Vorig jaar waren in de musical ‘Stella in de Sterren’ o.a. Sita Vermeulen en Barry Beijer te zien met de leerlingen van de school. De komende eindvoorstelling heet ‘O, Dy Zeeën’ (gebaseerd op de verhalen van Odysseus) en hierin zijn o.a. Hein Gerrits (bekend van o.a. Joseph, Chicago, Fame en War Horse) en Tirza de Boer (bekend van o.a. Theater Sonnevanck en Orkater) te zien als mede-spelers. Zelfs voor deze doorgewinterde spelers is het een spannende en leuke uitdaging met vele kinderen een podium te delen in een grote productie.
 
Instromen
De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy is er voor iedereen en daarom is het in september weer mogelijk om een proefles te doen en daarna iedere week mee te repeteren en uiteindelijk mee te doen aan die grote eindvoorstelling in het theater. De lessen vinden op zowel de zaterdag als zondag plaats bij Muzerije. Dit wordt allemaal geregeld vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort; zie de website voor meer informatie en inschrijven.
 
Ga voor meer informatie naar www.telekidsmusicalschool.nl of www.rtltalentacademy.nl