Studi073

maandag 4 juli 2016

Een energiek, gevarieerd en succesvol Studi073 programma!

Eind mei vond ‘Poetry Oud Loud’ plaats, georganiseerd door stagiaire en Studi073 crewmember Babs Post. Een gezellige, sfeervolle avond, vol met poëzie, zelfgeschreven teksten en Jazz. In café Reinders werd een intieme sfeer gecreëerd, waar jonge schrijftalenten konden experimenteren met hun eigen teksten. Een plek om te oefenen, te ontdekken en om te stralen.

Na dit succes, werd er halverwege juni alweer ruimte gemaakt voor het volgende Studi073 project: ‘Kris Kras’. Op deze avond stonden jonge muzikanten, theatermakers, schrijvers en kunstenaars in de schijnwerpers!
Jongeren uit verschillende Studi073 projecten, maar ook nieuwe talenten, kregen de kans om op te treden in Studi073- stijl. Zingen in een badkamer vol bad eendjes, teksten voordragen in een knusse, gezellige huiskamer, en lekker onderuitzakken in de fleurige zelfgemaakte bloementuin. Een positieve, inspirerende en drukbezochte avond!

Het Studi073 seizoen sloten we af met een evenement langs allerlei bijzondere locaties door de stad: ‘Visit Unknown’ oftewel, bezoek het onbekende! Een avond waarbij verschillende routes door het centrum van Den Bosch waren uitgezet, die in groepjes werden gelopen. Alle routes gingen langs 3 locaties, waar je normaal nooit zo snel zult komen. Op locatie vonden verrassende, knusse, maar ook gave optredens plaats in verschillende disciplines. Een te gekke avond, compleet uitverkocht en voor herhaling vatbaar!

We kijken terug op optredens van hoog niveau, drukbezochte avonden, een super sfeer en veel support vanuit de Studi073 crew! Wil je ook komen kijken of mee doen bij Studi073 volg ons dan op social media:

facebook.com/studi073
instagram.com/studi073
twitter.com/studi073