Kom je creatieve hart luchten bij Muzerije!

maandag 22 augustus 2016

Zit jouw vakantie er ook alweer (bijna) op? Hopelijk is de batterij weer opgeladen en kan je er vol nieuwe energie weer tegenaan! Wellicht heb je tijdens je vakantie nieuwe ideeën opgedaan, je gedachten de vrije loop gelaten en je voorgenomen jezelf na de vakantie eens in te schrijven voor een leuke cursus of workshop. Nieuwe mensen ontmoeten, een instrument leren bespelen of een plek op het podium veroveren. Het kan allemaal bij Muzerije, betaalbaar én midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch!

Op onze website www.muzerije.nl staat het complete cursus- en workshopaanbod voor het komende seizoen. Helder, overzichtelijk en met een zoekfunctie die jou snel helpt te vinden wat je zoekt.

Naast de vertrouwde cursussen in alle disciplines, heeft Muzerije ook een leuk nieuw aanbod voor jong en oud.

Een kleine greep ter inspiratie: dierenvriendjes van kleising out loud en kunstlab (i.s.m. het Stedelijk Museum) voor kinderen. Illustreren en productiecursus toneel voor jongeren en volwassenen maar ook botanisch tekenen en vilten voor volwassenen en ouderen. Daarnaast zorgen onze huisgenoten met hun cursussen en workshops ook komend seizoen weer voor een prachtige aanvulling op het Muzerije aanbod.

Het cursusseizoen gaat op maandag 12 september 2016 van start, maar om zeker te zijn van een plekje raden we je aan om zo snel mogelijk in te schrijven. Kijk voor meer informatie op www.muzerije.nl.

Heb je een specifieke vraag of hulp nodig bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via inschrijvingen@muzerije.nl, bel 073 – 614 10 84, of loop tijdens kantooruren even binnen. Tot snel!