En we zijn van start!

vrijdag 28 oktober 2016

De maand september is altijd een leuke drukke periode bij Muzerije, want dan is het zover: de start van het nieuwe seizoen. Ook dit jaar hebben we weer ons uiterste best gedaan om voor jullie een leuk en divers aanbod samen te stellen!

Helaas komt het elk seizoen wel voor dat we, omdat er te weinig aanmeldingen zijn, een enkele cursus op het laatste moment af moeten blazen. Iets wat we bij Muzerije natuurlijk ook erg jammer vinden… Want zeg nou zelf, zo’n leuke cursus die in het najaar van start gaat, daar kijk je toch de hele zomer naar uit!?

Natuurlijk doen wij er, samen met onze gedreven cursusdocenten, alles aan om te zorgen dat de cursussen met wat minder aanmeldingen toch doorgang kunnen vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld klasjes gecombineerd wat tot verrassend leuke combinaties leidt! Denk bijvoorbeeld aan onze beeldende cursussen. Beginners, gevorderden, jong en oud werken perfect samen tijdens de lessen!

Ook elke keer opnieuw zijn er een aantal cursussen die erg hard lopen en snel uitverkocht raken. Bijvoorbeeld de gitaarlessen die door Mathijs Leeuwis worden gegeven en moderne dans van Maaike Ebben. 

Geweldig hoeveel animo hiervoor is! Is de cursus waar jij jezelf graag voor in wil schrijven uitverkocht? Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden om je naam op een wachtlijst te zetten! Je kunt hiervoor bellen met 073 - 614 10 84 of mailen naar inschrijvingen@muzerije.nl.

Nu is het pas oktober, maar voor je het weet zijn we de feestdagen aan het vieren. Wat is dan leuk? Inderdaad cadeautjes maken, geven en krijgen. Voor de kinderen bieden we de cursus Kerstlichtjes draaien (6-12 jaar) aan. In deze cursus leer je hoe keramiek draaien in zijn werk gaat en maak je naar eigen inzicht het mooiste kerstlichtje dat er bestaat.

Een andere hele leuke cursus is Kunstlab (9-13 jaar). Dit is een nieuwe cursus van Kunstlab in samenwerking met Muzerije en het Stedelijk museum 's-Hertogenbosch. Alle makers en bedenkers die nieuwsgierig zijn naar de wonderlijke wereld van kunst en design kunnen zich voor deze cursus inschrijven. Dit kan t/m vrijdag 4 november 2016.

Er zit nog veel moois aan te komen, dus hou de komende tijd onze nieuwsbrief en website goed in de gaten!