Cultuurbosch in de top tien van succesvolle culturele community's in Brabant

donderdag 22 december 2016

Cultuurbosch is erg trots op de vermelding door MEST magazine in de top 10 van meest succesvolle online culturele community's in Brabant.

Kunst en cultuur brengt samen en verbindt. Offline, maar ook online. Het aantal online community's op het gebied van kunst en cultuur in Brabant is de afgelopen jaren sterk gestegen, onder andere door alle technische ontwikkelingen. Maar, wat is een online community precies? 

Frankwatching omschrijft het als volgt: “Een online community is een virtuele plek waar mensen met gemeenschappelijke kenmerken op vaste basis bij elkaar komen, om elkaar direct of indirect te helpen in het verwezenlijken van doelen, verwachtingen en activiteiten door middel van het delen van informatie en ideeën, waarmee zij bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van een gemeenschap.”

Online community's voegen waarde toe door het aantal leden en de informatie (content) die zij met elkaar delen. MEST magazine zette 10 succesvolle culturele community's in Brabant op een rijtje.

MEST magazine is het tijdschrift over bijzondere kunst en cultuur in Noord-Brabant. MESTmag.nl verhaalt op internet over de culturele sector.

Klik hier voor het volledige artikel. 
Foto: Gerard Monté