Regeling Impuls Muziekonderwijs

donderdag 22 december 2016

“Ik wil later net als jij met een viool op het podium staan” (Merve)

Voor wie er nog niet van op de hoogte was; via de subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs is het mogelijk om op je school muziek te verankeren in het onderwijs. Al 542 scholen zijn dit schooljaar gestart. Maar de nieuwe subsidieronde voor 2017-2018 is nog steeds open.

Dus… wil je (meer en betere) muzieklessen verzorgen voor je leerlingen? En de muzikale kennis en deskundigheid van je leerkrachten vergroten? Daarbij samenwerken met Muzerije?

Met de subsidieregeling Impuls muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie kun je als school investeren in meer en beter muziekonderwijs.

In deze animatie wordt de subsidieregeling kort toegelicht.

Schoolbesturen kunnen een aanvraag doen bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het bedrag is afhankelijk van het aantal leerlingen, maar kan oplopen tot € 20.000 voor drie jaar. Aanvragen voor schooljaar 2017-2018 kan nog, vóór 1 april. Het budget voor deze tweede ronde is vastgesteld op € 8 miljoen. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld tot het subsidieplafond bereikt is. Meer informatie over de regeling vind je hier.

Muzerije denkt graag mee, dus neem contact met ons op via kunstencultuur@muzerije.nl!