Eerste editie Happening blinkt uit in creativiteit

donderdag 26 januari 2017

Studi073 crewmember en Citytrainer Lies Geven kijkt samen met haar vrijwilligers en alle artiesten terug op een fantastische eerste editie van het door haarzelf bedachte en georganiseerde Happening.

Zaterdag 21 januari was Koudijs Café in de Mengfabriek het toneel voor een multidisciplinaire cultuuravond met muziek, dans, spoken word, een interactieve jamsessie, lightpainting en een sfeervolle DJ set. Bezoekers bleven tot in de late uurtjes genieten van dit nieuwe evenement en praatten buiten bij het kampvuur nog na.

Bezoeker Vincent Verschuren plaatste een review op facebook:
”De jam met Japser Toeli: Het fijne gevoel wat je hebt als je je ergens helemaal in je element voelt, met dat ene instrument wat jij je eigen gemaakt hebt en waarmee je een klein deeltje bent van het geheel en dat alle anderen er ook zo fijn in opgaan, ja dat moet je gewoon een keer meegemaakt hebben.

Spin Echo was erg intrigerend, aangrijpend en soms ook grappig, al kan dat ook liggen aan mijn aparte gevoel voor humor. De DJ set van Nikki bij de bar was ook goed. Veel afwisseling, onbekende en bekende muziek bij elkaar, maar allemaal erg vrolijk en positief. Een echt leuke verrassing vond ik toch wel de lichtportretten. Natuurlijk heb ik er eerst eentje van mijzelf laten maken, maar daarna ben ik daar gewoon een beetje blijven hangen en heb zo ook mijn inspiratie toegevoegd aan de portretten van anderen.”

Lees hier de recensie in het Brabants Dagblad. 
Foto's: Super Formosa Photograpy