Sensationele start Sjors Creatief

donderdag 23 februari 2017

Onlangs werden door Muzerije bijna 15.000 Sjors Creatief boekjes uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente 's-Hertogenbosch. Vanaf maandag 13 februari kunnen de leerlingen van deze scholen zich inschrijven voor diverse culturele activiteiten. Om 15:00 uur klonk het startschot en was het een drukte van jewelste op de website www.sjorscreatief.nl. Binnen één dag hebben al meer dan 1.400 leerlingen zich opgegeven voor hun favoriete workshop(s). Een ongekend hoog aantal!

Populair
De leerlingen kunnen kiezen uit ruim 80 culturele workshops welke worden aangeboden door diverse Culturisten uit onze gemeente. 

Een zeer gewilde activiteit is “Graven als een archeoloog” bij het Noordbrabants Museum, maar ook taartjes maken bij The Fairy Cake is populair.Wil je weten wat er allemaal nog meer voor culturele activiteiten mogelijk zijn, kijk dan op de website van Sjors Creatief. Leerlingen mogen zich het gehele schooljaar nog voor zoveel workshops als ze willen inschrijven (mits er plek is).

Met Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden van een club of vereniging. Namens de gemeente 's-Hertogenbosch heeft Muzerije samen met Cultuurbosch haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle ‘Sjors Creatief boekje’.