Enquête Cultuurbosch

donderdag 23 februari 2017

Afgelopen December hebben lezers van de Cultuurbosch- en Muzerije Nieuwsbrief een enquête ontvangen over Cultuurbosch. We zijn blij dat veel van jullie de moeite hebben genomen om de vragen te beantwoorden. Ook zijn we blij met de uitslag van het onderzoek, daar kunnen we wat mee!

De mensen die gebruik maken van de Cultuurbosch website zijn hier erg tevreden over en we hebben ook wat tips gekregen ter verbetering. De Cultuurbosch Café’s kregen een positief oordeel en worden als gezellig en informatief ervaren. Ook de nieuwsbrief kreeg een voldoende.

Waar we vooral aan moeten werken is de naamsbekendheid van Cultuurbosch in de stad.

Ook gaan we nadenken over hoe we de website interactiever en levendiger kunnen maken. Kortom we zijn goed bezig, maar moeten wel aan de weg blijven timmeren!

Ongeveer 30 mensen hebben aangegeven mee te willen denken over de toekomst van Cultuurbosch. Van dit aanbod maken we met plezier gebruik!

Heb jij ook nog ideeën of tips, laat het ons weten via info@cultuurbosch.nl, of kom naar het eerstvolgende Cultuurbosch Café op donderdag 30 maart en vertel het ons persoonlijk.