Meld jouw activiteit nu aan voor de IkToon maand in Den Bosch!

maandag 3 april 2017

Laat je zien!
In de maand juni worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. In de gemeente ’s-Hertogenbosch coördineert Muzerije in samenwerking met Cultuurbosch alle activiteiten in deze maand. Elke dag bruist het om ons heen van de culturele en kunstzinnige activiteiten. De maand juni is het moment om al dit moois te laten zien binnen je gemeente!

IkToon Den Bosch
IkToon is er speciaal voor amateurkunstenaars en amateurkunstgroepen die actief zijn in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Iedereen, van individu tot organisatie, kan aan de amateurkunstmaand deelnemen.

Doe mee!
Muzerije roept alle Culturisten op om zich in juni tijdens IkToon te laten zien. Alles kan en mag!

Van voorstelling, workshop of lezing tot en met een tentoonstelling op elke denkbare locatie. Ga de samenwerking aan en kijk buiten de gebaande paden; zoek bijvoorbeeld een plek in een openbare ruimte om jouw kunst te tonen.

Aanmelden
Meld je activiteit(en) aan door deze op www.cultuurbosch.nl in de agenda te plaatsen en vergroot daarmee de kans dat je activiteiten worden opgenomen in de verschillende PR-uitingen.

Tips
Plaats je activiteit ook op www.iktoon.nl om mee te liften op de landelijke campagne. 
Blijf bij jezelf, wanneer jij er blij van wordt, straalt dit ook uit naar je omgeving en je publiek.

Heb je vragen over de Iktoon maand neem dan contact op met Cultuurbosch via info@cultuurbosch.nl.