Mini festival 'Kris Kras' van Studi073

donderdag 29 juni 2017

Als zomerse afsluiting van een seizoen vol creatieve en kunstzinnige activiteiten zoals  IkBand, Art United, Happening, Bosch Art Support en Visit Unknown, organiseerde de Studi073 crew op vrijdag 9 juni bij Muzerije het mini festival ‘Kris Kras’.

De kunstenaars van Bosch Art Support  hadden de aankleding van het festival voor hun rekening genomen. Jonge muzikanten en taalkunstenaars konden in diverse ruimtes met ieder een totaal verschillende aankleding en een eigen sfeer van zich laten horen.

Zo kon het publiek in een heuse Botanische Tuin genieten van singer-songwriters, songbirds, een pianoconcert en een uniek optreden van onze Studi073 coach Mathijs Leeuwis op pedal steel gitaar. In de Secret Room verzorgden kersverse Citytrainers Cultuur, Guler en Asma een koffieritueel en workshop. 

Bezoekers werden in de Camping Area verrast met een gastoptreden van onze host Eveliene Pas. Buiten Studi073 ambassadeur is zij namelijk bovenal een bijzonder talentvol zangeres. The Graffiti Space bood podium voor improvisatie op gitaar, rap, zang en een (vooralsnog) eenmalig experimenteel ‘akoestisch’ optreden van de band Electromatic.
 
In alle festivalruimtes was er een expositie van de leden van het Bosch Art Support collectief te bewonderen. In de Camping Area aangevuld met werken van leerlingen van het Ds. Pierson College.
 
Houd de Facebookpagina van Studi073 in de gaten voor de foto’s en aftermovie!