Najaar Studi073

donderdag 27 juli 2017

Hoera, het is zomervakantie! Heerlijk, maar het betekent jammer genoeg ook dat de Studi073 evenementen er voor dit seizoen alweer op zitten. We kijken terug op een tof seizoen met mooie ontwikkelingen, projecten, probeersels en fijne nieuwe samenwerkingen. Het mag dan wel vakantie zijn, maar we zitten achter de schermen niet stil! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het najaar. Vanaf september zijn we weer helemaal 'up and running' en staan er weer een aantal leuke evenementen op de agenda!

Dit zit er allemaal aan te komen!
Zondag 3 september is er een mini- expositie te zien met werk van de deelnemers van ons kunstcollectief Bosch Art Support op het Kunstenfestival ArtiBosch! Kun je 3 september niet? Van vrijdag 1 september t/m donderdag 14 september wordt er nog veel meer werk van hen getoond in een grote expositie bij Muzerije.

Woensdag 13 september is er weer een nieuwe editie van Visit Unknown. Zin om onbekende plekjes in de stad te leren kennen en je hier te laten verrassen? Reserveer jouw plekje vast via visitunknown@gmail.com. (Voor- en achternaam + aantal kaartjes voldoet. Na aanmelding volgt verdere informatie).

Vrijdag 6 oktober deelt Studi073 het podium bij Muzerije met Popronde! Kom kijken naar te gekke bandjes en goede singer- songwriters.

Maandag 23 oktober belooft het weer een knusse avond te worden met Poetry Out Loud! Houd voor updates hierover de social media kanalen van Studi073 in de gaten.

Zaterdag 4 november is de Kick- Off van Art United. Dit project loopt van november 2017 tot eind februari 2018. Jongeren tussen de 11 en 20 jaar kunnen zich nu al inschrijven als deelnemer!
 
Jouw zelfbedachte evenement ook in dit rijtje?! Of benieuwd wat Studi073 precies inhoudt? Neem gerust contact op met Leonie en Kyra via studi073@muzerije.nl.