Gratis proefles yoga bij Present Moment

maandag 28 januari 2019

Onze huisgenoot Ciske, van Present Moment, is inmiddels alweer het vijfde jaar van lesgeven bij Babel Nr. 74 (voorheen Muzerije), ingegaan. Om dat te vieren kun je in de maanden februari en maart een gratis proefles yoga* volgen.

Ciske geeft een rustige, ontspannen vorm van hatha yoga met als basis Integrale Yoga. Deze Yoga is geschikt voor iedereen. Je krijgt er namelijk geen ingewikkelde hoofdstanden, maar toegankelijke oefeningen aangereikt. Er is in de lessen ruimte voor eventuele aanpassingen, aansluitend bij de mogelijkheden van je lichaam. Geen competitie, maar steeds dichter bij jezelf komen met toch ook de voetjes op de grond.

Ben je op zoek naar meer ontspanning, een toenemende gezondheid, meer bewustzijn en/of rust? Iedere maandag- en woensdagavond kun je het in lokaal 4.1 van Babel Nr. 74 eens zelf komen ervaren. 
 

Ciske gebruikt haar kennis en ervaring als yogadocente en mindfulness-trainer bij de totstandkoming van haar lessen. Kijk voor meer informatie over Present Moment op www.presentmoment.nl en/of bekijk je de Facebookpagina. Aanmelden voor een proefles kan via bovenstaande website of via info@presentmoment.nl / tel. 06-16179300. 

En als je dan toch kijkt, check dan ook even de optie tot het volgen van een yoganidra les…eveneens een echte aanrader als je het ons vraagt!

(*1 gratis proefles p.p., alleen geldig voor de reguliere yogalessen, dus m.u.v. de yoganidra en meditatielessen)