Naschoolse activiteiten

Babel biedt een breed scala aan buitenschoolse cultuuractiviteiten. Kinderen ontdekken na schooltijd op de BSO of in de Brede Bossche School wat ze leuk vinden en waar hun talent ligt. Is dat dans of theater? Of misschien wel muziek of beeldende vorming? Babel geeft cursussen in al deze disciplines – voor alle leeftijden.

Kunst na schooltijd
Het project Kunst na School begint meteen na schooltijd. In speciale kindercursussen voor groep 1 tot en met 8 gaan we aan de slag met muziek, theater, beeldende kunst en dans. Hoe is het om zelf muziek te maken met een instrument? Lekker te dansen of vanuit je fantasie met elkaar een verhaal te bedenken? Kinderen maken dicht bij huis kennis met kunst en cultuur. Samen werken ze aan een spannend resultaat: dat kan een dansvoorstelling zijn of een theaterproductie of misschien wel een concert. Het deskundige docententeam van Babel begeleidt de leerlingen tijdens deze workshops. Van Musicaldans tot Muziek & Bewegen en van Ontdek Toneel tot Kunstatelier.

Aanbod op maat
Kunst na School is een vast onderdeel op diverse scholen in de stad. Er zijn ook scholen en BSO’s die het project Kunst na School op maat afnemen. Van incidentele workshops tot duurzaam cultuurprogramma. Ben je ook op zoek naar een prikkelende kennismakingsworkshop of juist een verdiepend project?

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling kunst & cultuur via 073-680 29 00 of vul onderstaand formulier in.

Meer weten over naschoolse activiteiten? Neem contact met ons op!