Cultuurbosch

Muzerije merkt dagelijks dat er in de kunst behoefte is aan nieuwe contacten en vormen van samenwerking. Verenigingen en docenten willen zich dolgraag presenteren om bijvoorbeeld nieuwe leden en cursisten te vinden, maar dat lukt niet iedereen. Daarom is Cultuurbosch, hét online podium voor kunst, door Muzerije ontwikkeld. Hier kan iedereen die in de gemeente ’s-Hertogenbosch woont of actief is zich aanmelden als ‘culturist’. Iedere culturist kan op de site een persoonlijk profiel aanmaken en een cursus of workshop aanbieden. Maar ook een agenda-item aanmaken, een blog schrijven of een oproep achterlaten op het prikbord. Cultuurbosch brengt vraag en aanbod op het gebied van kunst overzichtelijk bij elkaar.

Online én op locatie
Cultuurbosch nodigt uit om nieuwe initiatieven op te zetten. En dat vraagt meer dan alleen een virtuele ontmoetingsplaats. Muzerije organiseert daarom aanvullend Cultuurbosch Cafés. Hier kunnen culturisten ervaringen uitwisselen en samen plannen smeden. Deze combinatie van website en Cultuurbosch Cafés stimuleert culturisten om een verrassend aanbod te ontwikkelen. 

Kijk snel op www.cultuurbosch.nl.
 Cultuurbosch, hét podium voor kunst in ’s-Hertogenbosch, werd op vrijdag 29 mei 2015 tijdens de opening van de Week van de Amateurkunst (WAK), officieel gelanceerd in Theater aan de Parade.