Horeca

De gastvrouwen en gastheren van Muzerije zorgen ervoor dat jij je meteen bij binnenkomst welkom voelt. Plof na dit warme ontvangst lekker neer op een bank of kies een gezellig tafeltje uit in ons sfeervolle Atrium. Ons horecateam serveert vanuit de bar een uitgebreid en duurzaam assortiment. Stap je juist binnen met een vraag? Ook dan helpen zij je graag.

Eerlijke menukaart
Met zorg bereiden onze mensen een perfecte latte macchiato. Of kies je liever voor een kopje (h)eerlijke thee? We schenken trouwens ook prachtige biologische wijnen. Echt een aanrader! En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want onze kaart staat boordevol met de lekkerste broodjes, borrelhapjes en gerechten. Stuk voor stuk op een eerlijke manier geproduceerd. Daar zijn we stiekem behoorlijk trots op.

Bekijk hier binnenkort onze vernieuwde menukaart!

Duurzaam assortiment
Muzerije kiest heel bewust voor een eerlijke menukaart. We letten in alles wat we doen goed op duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Daar selecteert Muzerije ook haar horecapartners op. Zodoende bestaan onze arrangementen standaard uit biologische producten.

Catering op maat
We hebben bij Muzerije voor ieder wat wils. Van Bourgondisch bitterballetje bij de borrel tot een biologische lunch als aanvulling op een workshop of vergadering. De meeste gerechten bereiden we in eigen keuken. Komt u met een grote groep? Fantastisch, dan schakelen we een gelijkgestemde cateraar uit de regio in.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling horeca & facilitair via 073-614 10 84 of vul onderstaand formulier in. Aan de hand van jouw wensen maken wij een aanbod op maat.

Meer weten? Neem contact met ons op!