Ook bij Muzerije /

Verhuur

Locatie Hinthamerstraat

Hieronder vind je een aantal beschikbare ruimten en hun opties/bijzonderheden op de locatie Hinthamerstraat.

Atrium
’s Avonds dansen onder de sterrenhemel? Een spontaan pianoconcert op de grote vleugel door een van de gasten? In het Atrium gebeurt van alles. Koren en complete bigbands staan op het podium. Maar er worden ook dance battles uitgevochten en dansavonden georganiseerd – van salsa tot rollerdisco.

Capaciteit: 300 personen
Grootte: 370 m2

Opties/bijzonderheden: Zaaltrekken (vast) met 8 multi par, 6 selecon pc en 6 selecon profiler, groot podium, projectiescherm (16:9), beamer, verrijdbare garderoberekken, ruime geluid en lichtfaciliteiten, krachtstroom (32A).

Hofzaal
De monumentale Hofzaal bevat allerlei authentieke elementen. Geef hier een onvergetelijke receptie. Of organiseer een dansworkshop of theatervoorstelling. Ook bigbands repeteren in de Hofzaal.

Capaciteit: 60 personen (zittend) en 100 personen (staand)
Afmeting zaal: 13,5 meter diep bij 7,8 meter breed
Grootte: 105 m2

Opties/bijzonderheden: monumentale ruimte, projectiescherm (16:9), beamer, verrijdbare garderoberekken, ruime geluid en lichtfaciliteiten.

Pleitzaal
De Pleitzaal is een theaterzaal met compleet ingerichte theatergrid. Een ruimte met vleugel geknipt voor dansvoorstellingen, maar ook voor seminars of congressen.

Capaciteit: 80 tot 170 personen (theateropstelling)
Afmeting zaal: 18,3 meter diep bij 9,3 meter breed
Grootte: 170 m2

Opties/bijzonderheden: 9 zaaltrekken (vast) met diverse parren, selecon pc en selecon profiler, zwarte balletvloer, projectiescherm (16:9), beamer, ruime geluid en lichtfaciliteiten, krachtstroom (64A).

Zolderlokaal 4.1
De zolder van Muzerije is een grote, lichte ruimte. Ideaal voor een bijeenkomst, een workshop of voor een vergadering.

Capaciteit: 60 personen (theateropstelling)
Afmeting zaal: 14 meter diep bij 10 meter breed
Grootte: 140 m2

Opties/bijzonderheden: white board, flipover, projectiescherm, beamer, verrijdbare garderoberekken, ruime geluid en lichtfaciliteiten.

Muziekruimtes (docenten)
Als muziekdocent wil je leerlingen graag ontvangen in een professionele setting. Dan kun je als zelfstandig muziekleraar bij Muzerije terecht. Onze leslokalen zijn zeven dagen per week, zowel overdag als ’s avonds, te huur.

Capaciteit: 1 tot 10 personen
Grootte: 23-73 m2

Opties/bijzonderheden: piano, instrumenten, ruime geluidsfaciliteiten, lessenaars.

Vergaderruimtes
Vergaderen in een inspirerende omgeving? Muzerije biedt verschillende vergaderruimtes aan. Het monumentale pand aan de Hinthamerstraat is al een juweeltje. Maar het uitzicht op de Sint-Jan is werkelijk adembenemend.

Capaciteit: 1 tot 100 personen (theateropstelling)
Grootte: 30 - 140 m2

Opties/bijzonderheden: white board, flipover, projectiescherm, beamer, verrijdbare garderoberekken, ruime geluid en lichtfaciliteiten.