Algemene informatie over Muzerije

Muzerije gelooft onvoorwaardelijk in de betekenis van amateurkunst en cultuureducatie. Daarom is Muzerije er voor alle Bosschenaren. Onze missie? Leren, (mee)maken en verbinden!

Overal in Den Bosch
Je bent dan ook van harte welkom op een van onze monumentale locaties voor een cursus, workshop, evenement, om te repeteren of gewoon voor een vers kopje koffie. Maar Muzerije doet nog veel meer. Je komt ons overal in de gemeente tegen, onder andere met uitdagende lesprogramma’s op scholen en met prikkelende kunstprojecten in de wijken.

Samenwerken en verbinden
Muzerije ziet dat het amateurveld gebaat is bij een platform waar alle ruimte is voor samenwerking. Daarom proberen we actief én online allerlei partijen met elkaar te verbinden zodat iedereen in de gemeente ’s-Hertogenbosch kunst en cultuur kan beleven.

Missie Muzerije
Amateurkunst & Cultuureducatie.
Leren, (mee)maken en verbinden!

Visie Muzerije
Muzerije is van de gemeenschap. Alle inwoners, organisaties en bezoekers van 's-Hertogenbosch die leren, (mee)maken en verbinden op het gebied van amateurkunst & cultuureducatie, doen dat met of via Muzerije.Muzerije huisregels
Door het betreden van de gebouwen van Muzerije accepteer je onze huisregels. Deze regels hebben ten doel een veilig en gastvrij Muzerije te kunnen zijn en blijven.

Jaarverslagen
De Muzerije Jaarverslag 2004
De Muzerije Jaarverslag 2005
De Muzerije Jaarverslag 2006
De Muzerije Jaarverslag 2007
De Muzerije Jaarverslag 2008
De Muzerije Jaarverslag 2009
De Muzerije Jaarverslag 2010
De Muzerije Jaarverslag 2011
De Muzerije Jaarverslag 2012
De Muzerije Jaarverslag 2013
De Muzerije Jaarverslag 2014
Muzerije Jaarverslag 2015
Dit is Muzerije | Jaarverslag 2016
Muzerije Jaarverslag 2017
Muzerije Jaarverslag 2018, Muzerije Jaarrekening 2018, Muzerije Infographic 2018