Art United

Creatief talent is er om ontdekt te worden, te laten groeien, te koesteren en om te laten zien! Ben jij tussen de 11 en 20 jaar, woon je/ga je naar school in 's-Hertogenbosch, heb je een passie voor muziek, dans, theater, kunst, fotografie of wat dan ook en wil je hier meer mee doen? Dat kan! Bij Art United krijg je de kans om je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Je wordt gecoacht door professionals en krijgt daarnaast begeleiding van gemotiveerde leeftijdsgenoten. Uiteindelijk mag je jouw talent op het podium laten zien of jouw werk in een expo presenteren tijdens het Art United Festival. Op deze dag verrassen we het publiek met een bruisend en uitgebreid programma.

Sta je liever niet in de spotlights, maar lijkt het je leuk om achter de schermen te werken? Word dan Crewmember! Als Crewmember help je bij het organiseren van Art United. Samen met je mede crewmembers zorg je ervoor dat alles perfect verloopt!

Je kunt aan Art United meedoen in de categorieën:
Muziek: Zang-Singersong / Instrumentaal / Urban Artists-rap-DJ / Band
Dans: Urban / Modern / Jazz-musical / Ballet 
Kunst: Schilderijen / Fotografie en Film / 3D (objecten) / Mode & Accessoires
Theater: Tekst en Toneel / Cabaret / Poëzie / Musical
Crew: Ontdek wat er komt kijken bij het organiseren van een festival en help mee!

Periode en inschrijven
Art United loopt van oktober 2019 tot eind februari 2020. De datum voor het komende Art United Festival volgt zo snel mogelijk.

Tussen de Kick Off en het festival krijg je 6 workshops aangeboden bij Babel. Je ontvangt het rooster na inschrijving.

Deelname aan Art United is gratis. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Wel vinden we een gemotiveerde houding belangrijk zodat we er met zijn allen een toffe tijd van kunnen maken!

Schrijf je in via dit inschrijfformulier. Dat kan tot en met 4 oktober 2018.

Meer weten of vragen?
Volg voor meer informatie Studi073 en Art United op Facebook. Voor vragen mail naar: studi073@babeldenbosch.nl of bel met Kyra Sijtsma op 088- 280 02 82.

Op zondag 28 februari 2016 vond de eerste editie van het Art United Festival plaats bij Babel. Bekijk hier de aftermovie:



Art United is een project van Studi073 en is bedacht door Gwendolyn Dijkstra; crewmember van Studi073.
Studi073 is het jongerenplatform van Babel en draait volledig op de ervaring, het enthousiasme en de energie van jongeren. De deelnemers vormen met elkaar De Studi073 Crew. Zij bepalen wat voor culturele evenementen of projecten er opgezet en uitgevoerd worden. Gwendolyn Dijkstra bedacht het concept voor Art United en voert dit project uit met de steun van andere crewmembers.